Tjenester & Samarbeid

  /  Tjenester & Samarbeid
[eltdf_elements_holder holder_full_height=»no» number_of_columns=»one-column» switch_to_one_column=»» alignment_one_column=»»][eltdf_elements_holder_item item_padding=»160px 0px 0px 0px» item_padding_769_1024=»140px 0px 157px 0px» item_padding_681_768=»140px 0px 157px 0px» item_padding_680=»140px 0px 157px 0px»][eltdf_custom_font title_tag=»» font_weight=»400″ font_style=»normal» text_transform=»none» text_decoration=»none» text_align=»center» title=»Tjenester & Samarbeid» font_family=»Old Standard TT» font_size=»60px» line_height=»70px» letter_spacing=»-0.2″ color=»#ffffff»][/eltdf_elements_holder_item][/eltdf_elements_holder]

KURS

Leire er et fantastisk spennende materiale å jobbe med, mulighetene er endeløse, og man blir aldri utlært! Har du lyst til å lære ulike teknikker med leire eller glasur, kan du ta kontakt for informasjon om kurs.

Du kan bestille gruppekurs for barn eller voksne, eller få veiledningstimer alene for mer dypdykk i det du ønsker å lære. Jeg har hatt kurs både for formgivningslærere og helt nybegynnere. Vil du arrangere en vennekveld eller ta vinkvelden i verkstedet, så kan vi lage en hyggelig ramme rundt det også.

FORHANDLER

Ønsker du å tilby dine kunder unike, håndlagde varer, kan vi skreddersy en løsning og riktige varer til din butikk, restaurant, kafé, galleri, eller hvor det måtte passe. Vi finner en måte som passer begge, kommisjonsavtale eller en kjøpsavtale.

BESTILLINGSVARER

Jeg lager kunst på bestilling. Noen har klare ideer om hva de skal ha, hvor de skal ha det og hvem det er til. Andre ganger vet man ikke selv hva målet er. Da er det spennende å gå den veien sammen. Den reisen starter med en god samtale!

[eltdf_separator type=»double-separator»]

NETTBUTIKK

Vi er inne i en tid der folk søker etter det ekte. Vi er lei av at alle hjem skal ha de samme tingene og ligne de samme katalogene. Vi er lei av masseproduksjon. Vi vil ha noe unikt, noe som representerer oss. Kanskje er dette et pusterom i den ellers tettpakkede og travle hverdagen? Drikke av en kopp laget av menneskehender, med lidenskap for håndtverket. En kopp som har blitt tildelt ekstra mye tid for å bli til. En kopp med noe særegent, kanskje en skjevhet. En egen sjarm. Vi ser det vakre i det uperfekte og vil ha ting med sjel. Vi er miljøbevisste, vil ha kortreiste produkter. Vi er lei store butikkjeder som har alt fra gressklipper til mascara, og setter pris på spesialbutikkene, med en ildsjel som brenner for sitt fag og kan svare på det du lurer på. Som gir god service fordi det er snakk om medmennesker og relasjoner. Man er ikke bare én i den lange køen eller store papirbunken.

Ta en titt i nettbutikken, og se om det er noe som snakker til deg! Du må gjerne gjøre bestilling dersom det er noe spesifikt du ønsker til deg selv eller andre.  Hvem blir vel ikke glad for en håndlaget gave med sjel? En bryllupsgave, bursdagsgave, vertinnegave, venninnegave, julegave, firmagave, morsdagsgave, eller en gave til deg selv? Ser du noe i «solgt»-kategorien du skulle hatt, kan jeg lage noe lignende igjen, men aldri helt likt. Det er noe av det fine med dette, at det finnes kun en av hver, og hver ting er spesiell!