S C Ø G R E N A R T

  /    /  S C Ø G R E N A R T

S C Ø G R E N A R T

s c h o g r e n  ART & DESIGN AS ble første gang etablert i 2014 av meg, kunstner og designer Charlotte Schøgren.

Fra starten gjorde bedriften tjenester innen grafisk produksjon, digitalisering og produktdesign, med opp til 10 ansatte.
Med tiden valgte jeg å følge drømmen og fokusere mer på min største lidenskap; kunsten. Bedriften endret navn til s c h o g r e n  ART.

Jeg er utdannet designer, med 15 års erfaring, hovedsakelig innen produktdesign. Siden 2019 har jeg jobbet som innkjøper og produktdesigner for Børscompagniet AS, en grossist som selger varer til interiørbutikker i hele Norge.

Jeg har gått på kunstskole og tatt en rekke kurs innen billedkunst og keramikk. I løpet av disse 15 årene med leire i hendene, har skulptur blitt min foretrukne uttrykksform. På papir har jeg lagt min elsk på kull, og på lerret maler jeg med akryl. Gjennom mange år som designer, har adobeprogrammene blitt noen av mine viktigste verktøy. En miks av alle kunstformer og videre bearbeidelse digitalt, har åpnet enda en ny verden med nye muligheter innen kunsten.

To dager i uken jobber jeg med kunst i eget verksted. I løpet av 2022 åpner jeg galleri/atelier hvor kunst kan sees og kjøpes, på Flekkerøy.
Håper du vil ta en tur innom da, for en kunstprat og en kopp kaffe 🙂

Ting legges ut i nettbutikken fortløpende, og instagramkontoen vedlikeholdes sporadisk.

Date: