About

  /  About
[eltdf_elements_holder holder_full_height=»no» number_of_columns=»one-column» switch_to_one_column=»» alignment_one_column=»»][eltdf_elements_holder_item horizontal_alignment=»center» item_padding_769_1024=»140px 0px 157px 0px» item_padding_681_768=»140px 0px 157px 0px» item_padding_680=»140px 0px 157px 0px» item_padding=»160px 0px 0px 0px»][eltdf_custom_font title_tag=»» font_weight=»500″ font_style=»normal» text_transform=»none» text_decoration=»none» text_align=»center» title=»s c h o g r e n ART» font_family=»Lato» font_size=»60px» line_height=»70px» letter_spacing=»-0.2″ color=»#ffffff»][/eltdf_elements_holder_item][/eltdf_elements_holder]

Etter en tid der alt skulle virke perfekt utad, søker vi nå det ekte, det unike og uperfekte. Ting med skjevhet og personlighet. Akkurat som livet og vi mennesker er og skal få lov til å være.

Det er godt å være omgitt av ting som er skapt av menneskehender. Laget med god tid, kunnskap og lidenskap. Som om man kan kjenne litt av sjela som er lagt ned i hvert objekt.

Mitt navn er Charlotte Schøgren. Jeg er utdannet innen design og har jobbet med dette i 15 år, siste 10 årene hovedsakelig med produktdesign. I dag jobber jeg som innkjøper/produktdesigner hos en grossist innen interiørartikler, som selges i butikker og kjeder i hele landet.

Keramikken kapret hjertet mitt første gang i 2007, og har vært en viktig del av livet siden da. Det er et spennende univers, og det å skape noe helt nytt ut av en leireklump er en meditativ prosess. Noen ganger bestemmer leira, noen ganger skapes noe på impuls fordi det er sånn det skulle være. Men veldig ofte er det en lang planleggingsprosess og flere våkennetter som ligger bak.

Jeg gikk et år på kunstskole, og har tatt en rekke kurs, hvor jeg har fordypet meg i keramikk. Jeg har deltatt på utstillinger og messer, og holdt kurs for barn og voksne.

Billedkunst er en annen uttrykksform i mitt arbeid. Jeg jobber for det meste med kull og akrylmaling.

To dager i uken jobber jeg i verkstedet, og vil i løpet av 2021 få atelier som er åpent for besøk.

Takk for at du tittet innom nettsiden. 🙂