Søk

  -    -  Om Schøgren ART

s c h o g r e n ART  brenner for kortreist, slow design og unike håndlagde ting.

I en verden der alt er satt i system og folk blir mer og mer like, har vi større behov for å skille oss ut. Vi trenger å uttrykke vår egen identitet, finne noe som representerer den vi er. Etter en tid der alt skulle virke så perfekt utad, er vi nå inne i en tid der vi søker det ekte, det unike og uperfekte. Ting med skjevhet og personlighet. Akkurat som vi mennesker er og skal få lov til å være.

Det er godt å være omgitt av ting som er laget av menneskehender. Skapt med god tid av noen med lidenskap for jobben de gjør, noen som legger litt av sjela igjen i hver ting. Det gir ro, noe vi trenger når alt ellers handler om tidspress og effektivitet.

Jeg er Charlotte Schøgren, og jeg er utdannet innen design og har jobbet med dette i 15 år. Jeg var et år på kunstskole, og har tatt en rekke kurs, hvor jeg har fordypet meg i keramikk. Keramikken kapret hjertet mitt i 2007, og jeg har drevet med dette i ulik grad siden. Jeg har deltatt på utstillinger og messer, og holdt kurs for barn og voksne. I dag jobber jeg som innkjøper/produktdesigner hos en grossist innen interiørartikler. Ved siden av dette jobber jeg med billedkunst og keramikk i eget verksted.
Å skape er ikke et valg. Det er en nødvendighet. En lengsel og en trang dypt inni meg. Og jeg håper at energien jeg legger igjen treffer deg på en eller annen måte.

Takk for at du tittet innom nettsiden. 🙂